Image by CDC

FAQ over Corona

De ontwikkelingen en onze maatregelen

 

Bezorgen jullie nog?

Jazeker! We draaien nog op volle toeren en onze vervoerder levert jouw bestelling tot aan de voordeur. Wel zal de bezorger gepaste afstand bewaren (minimaal 1,5 meter). Je hoeft niet te tekenen maar de vervoerder vraagt wel een naam als ontvangstbevestiging.

In België zijn de regels iets anders. Mochten de zending bij de eerste poging niet geleverd kunnen worden, dan neemt de vervoerder deze weer mee retour. Zorg dus dat je aanwezig bent op de afgesproken dag of laat het even weten als je er niet bent. Dan plannen we samen een ander moment.

Zijn jullie nog open?

We zijn nog gewoon open, maar volgen wel de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat onze "Masters" zoveel mogelijk vanuit huis werken. De bezetting op kantoor is dus minimaal. We zijn wel gewoon bereikbaar via e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. 


De collega’s in ons magazijn en onze drukkerij werken in shifts en werken hard om er alles aan te doen om jouw bestellingen zonder vertraging te drukken en te leveren. Hierbij hebben wij uiteraard wel de benodigde veiligheidsregels gesteld in belang van de gezondheid van onze medewerkers.

Is de levertijd nog hetzelfde?

Onze levertijden blijven onveranderd en de gemiddelde levertijd is nog steeds tussen de 10 en 15 dagen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Afhalen is momenteel enkel op afspraak mogelijk en het dragen van een mondkapje is verplicht.

Hou er rekening mee dat onze medewerkers niet kunnen helpen bij het inladen van de bestelling. Neem daarom bij het afhalen van grote of zware producten iemand mee die je kan helpen met tillen.

Zijn alle artikelen op voorraad?

Ondanks het feit dat de aanleveringen vanuit China onder druk staan, is er momenteel geen reden om je zorgen te maken over de beschikbaarheid van onze relatiegeschenken. Wij hebben voldoende voorraad liggen in ons magazijn in Leuven.

Kan ik nog samples aanvragen?

Natuurlijk! Samples kan en mag je nog gewoon aanvragen. Graag zelfs! Bel, chat of mail even, zodat we je een sample kunnen toesturen. Ook kun je online een sample aanvragen.