TMM99113661.jpg

Kerstpakketten

Een kerstgeschenk voor het eindejaar kent vele vormen. Het ene bedrijf kiest voor een gezellig bedrijfsuitje, terwijl de ander kiest voor een persoonlijk cadeau. Het traditionele kerstpakket is populairder dan ooit en wordt tegenwoordig weer steeds vaker gekozen. Bij The Merchandise Masters wordt ieder kerstpakket zorgvuldig samengesteld rondom één hoofdcadeau en aangevuld met heerlijke food producten die iedereen lekker vindt. Het is een waar feest om onze goedgevulde pakketten uit te pakken. Een leuk geschenk om te delen dus!

 

Kerstpakketten 2022

Vergelijk en kies uit een prachtige collectie goedgevulde kerstpakketten en bestel eenvoudig en voordelig online. Maatwerk is mogelijk vanaf een minimum van 100 stuks.

Alle pakketten zijn leverbaar vanaf 1 november.

Bij The Merchandise Masters werken we het hele jaar naar de Kerst toe, want we willen graag dat iedereen bij ons kan slagen. Dit houdt in dat onze website al in de zomer vol met nieuwe kerstpakketten en andere kerstartikelen staat. Wij adviseren je om jouw bestelling tijdig te plaatsen. De 'hardlopers' zijn mogelijk in november al (deels) uitverkocht. Voorkom teleurstelling door uiterlijk eind oktober jouw bestelling te plaatsen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.