top of page
TMM8813211.jpg

Kerstpakketten 2021

Het is nooit te vroeg om alvast na te denken over de manier waarop jij medewerkers aan het einde van dit jaar gaat verrassen. Op die manier laat je niet alleen je waardering blijken, maar motiveer je ze ook om zich volgend jaar weer volop in te zetten. En natuurlijk kun je ook je klanten en relaties bedanken voor de prettige samenwerking. Maar wat zijn eigenlijk de kerstpakketten trends in 2021? En wanneer kun je het beste kerstpakketten bestellen? The Merchandise Masters is specialist als het gaat om kerstpakketten en helpt je graag met een antwoord op een aantal veelgestelde vragen over kerstpakketten.

Kerstpakketten FAQ: Kop

Waarom een kerstpakket geven?

Waarom is een kerstpakket geven zo’n goed idee? Iedereen weet natuurlijk hoe leuk het is om een verrassing te krijgen. Dit jaar is een bijzonder jaar en dat zorgt voor een extra reden om je waardering te laten blijken aan werknemers voor de inzet in het afgelopen jaar. Een bedankje wordt niet alleen gewaardeerd, maar zorgt ook voor een stukje extra motivatie om er het komende jaar weer tegenaan te gaan.

Kerstpakketten FAQ: Tekst
TMM11277711.png

Wat is de oorsprong van het kerstpakket?

Eerst even terug naar de oorsprong, waar komt het kerstpakket eigenlijk vandaan? In het begin van de 19e eeuw werd het kerstpakket in het leven geroepen voor het bedanken van de lokale boeren en hun gezinnen. Op hun beurt kregen de knechten van de boeren ook een voedselpakket mee naar huis als bedankje voor hun inzet. En zo ontstond een jaarlijkse traditie!

Kerstpakketten FAQ: Over
Image by Annie Spratt

"Een bedankje wordt niet alleen gewaardeerd, maar zorgt ook voor een stukje extra motivatie om er het komende jaar weer tegenaan te gaan."

Kerstpakketten FAQ: Citaat
bottom of page