top of page
TMM9988112.jpg

Rituals

Jouw relaties en collega’s kunnen wel wat ontspanning gebruiken. Met de verzorgingsproducten van Rituals kun je ze dit luxe gevoel schenken. De Rituals pakketten bestaan uit diverse verzorgingsproducten en zijn elk afgestemd op de behoefte van de ontvanger. Zo is de ‘Ritual of Sakura’ perfect voor een ontspanningsmoment, is de ‘Ritual of Ayurveda’ perfect om je op te laden en is ‘Ritual of the Samurai’ perfect voor mannen. Met de Rituals producten komen veel aspecten samen, zoals ontspanning, oosterse tradities en sociale betrokkenheid. Deze aspecten maken van Rituals een perfect zakelijk geschenk om weg te geven.

Rituals: Kop

De geschiedenis van Rituals

De Rituals producten maken een statement en zijn een begrip in de branche voor persoonlijke verzorging. Daar is uiteraard hard voor gewerkt door oprichter Raymond Cloosterman. In 2000 begon hij met Rituals waarbij hij alledaagse routines wilde transformeren tot een bijzonder verwenmoment. In een wereld waar alles draait om snelheid en effectiviteit zorgen de Rituals producten voor een luxueus ontspanningsmomentje waarbij de mens even centraal staat.

TMM99818822.jpg
TMM9881221.jpg

Rituals is meer dan een verzorgingsproduct

Naast het ontspannen gevoel dat de Rituals producten geven, maakt het merk ook een statement als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo worden de producten op een innovatieve manier geproduceerd op basis van authentieke Oosterse tradities. Daarnaast steunt Rituals ook de Tiny Miracles Foundation. Deze stichting heeft als doel om mensen in derdewereldlanden op te leiden, zodat onafhankelijkheid in deze gemeenschappen wordt gestimuleerd. Bij de aanschaf van de Rituals producten zal een deel van de omzet altijd naar de stichting gaan. Een mooie win-win situatie!

Rituals: Diensten
Rituals: Product Gallery
Rituals: Video
bottom of page